Στο 11o CEO Summit, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στο Grand Hyatt Athens, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους ηγετικές μορφές του επιχειρείν, της επιστήμης, της τέχνης και του αθλητισμού, η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Πρόεδρος/CEO της People for Business και Γενική Γραμματέας της ΔΕ του ΤΗΓΕ, συντόνισε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πάνελ με τον Θοδωρή Παπαλουκά, Διεθνής Καλαθοσφαιριστή και τον Χρήστο Ταραντίλη, Καθηγητή στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ειδικότερα, το φετινό CEO SUMMIT της ΕΕΔΕ αποτέλεσε ένα σύγχρονο forum συζήτησης και προβληματισμού πάνω στα στοιχεία εκείνα που προσδιορίζουν και καθορίζουν τους αυριανούς ηγέτες στον πολιτικό, επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, οικονομικό και κοινωνικό στίβο. Ιδιαίτερα σήμερα, στη μετά τα μνημόνια εποχή, οι ηγέτες, σε κάθε πεδίο, έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν: να σηματοδοτήσουν και να καθοδηγήσουν τη νέα στρατηγική στόχευση της χώρας και τη νέα διακυβέρνηση, σε ένα πρωτόγνωρο, νέο περιβάλλον με σημαντικές προκλήσεις. Αυτό το σύνθετο, νέο περιβάλλον προσπάθησε να φωτίσει το 11o CEO Summit της ΕΕΔΕ με τη βοήθεια των διακεκριμένων ομιλητών του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 χρόνων, το CEO Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά συνέδρια, ένα συνέδριο θεσμός, που συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης αντίληψης για την ηγεσία σε όλους τους τομείς,  καθώς και στην ενίσχυση της επαγγελματικής δικτύωσης.