PfB @ Kivotos tou Kosmou

PfB @ Kivotos tou Kosmou

H ομάδα της PfB Group στην Κιβωτό του Κόσμου

Cook for Good

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η ομάδα της People for Business, επισκέφτηκε την «Κιβωτό του Κόσμου», για να βοηθήσει στις καθημερινές δραστηριότητες του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Φτάνοντας στις 09.00 το πρωί, όλοι μαζί μαγείρεψαν για τα 150 παιδιά που φιλοξενούν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», ενώ αμέσως μετά την προετοιμασία του φαγητού, συμμετείχαν στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του κεντρικού κτιρίου.

«Στην PfB νιώθουμε υποχρέωση αλλά και μεγάλη χαρά να στηρίζουμε έμπρακτα το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Πάτερα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα του στην «Κιβωτό του Κόσμου», εδώ και δύο δεκαετίες και δεσμευόμαστε να είμαστε πιο συστηματικά κοντά τους», επεσήμανε η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Πρόεδρος και CEO της People for Business.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν εντάσσεται απλά στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της PfB – καθρεφτίζει την κουλτούρα της εταιρείας για ένα καλύτερο αύριο για όλους, και κυρίως για τα παιδιά.

cookforgood #xmas #PfB #Kivotostoukosmou

BACK TO LIST