Ο Πάνος Μπαλτάς, Group Strategic Alliances της PfB Group μιλάει στο περιοδικό HR Professsional για την εναλλακτική της επιχειρηματικότητας που δίνεται πλέον και στην Ελλάδα, μέσω ενός δομημένου προγράμματος Συμβουλευτικής Μετάβασης καριέρας της People for Business, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν ένα διαφορετικό, πιο «περιπετειώδες» επόμενο βήμα στην καριέρα και στη ζωή τους. 

“Η επιλογή αυτής της εναλλακτικής, πρέπει να είναι συνειδητή και να βασίζεται στις επιθυμίες και το πλάνο ζωής/καριέρας του κάθε συμμετέχοντα.

Αρκετοί είναι αυτοί που απλά αποφασίζουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και να μην συνεχίσουν σε ένα corporate περιβάλλον. Είτε θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων είτε θέλουν απλά να κυνηγήσουν το όνειρο τους κάνοντας τη δική τους επιχείρηση, να γίνουν αυτό που λέμε «αφεντικά του εαυτού τους». Για κάποιους άλλους ίσως να είναι και η ιδανική επιλογή. Αν μιλάμε για στελέχη που  βρίσκονται σήμερα σε υψηλό ιεραρχικό επίπεδο, διευθυντές τμημάτων μέχρι και C-level executives, οι ρεαλιστικές πιθανότητες άμεσης επανατοποθέτησης τους στην αγορά είναι λίγες”, επισημαίνει ο Πάνος Μπαλτάς. 

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο πατώντας εδώ