News Archive

H Ρεβέκκα Πιτσίκα, President and CEO,  PfB Group, μιλά για το νέο «κύμα ανέργων», τις προοπτικές εργασίας στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει το μοντέλο «ευέλικτων εργασιακών σχέσεων», στην Μαρία Ακριβού, στο Fortune Greece, Business Stories, 24/11/2015.

“Νέο κύμα ανέργων έρχεται το φθινόπωρο”. Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, στο Capital.gr, 09/09/2015.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρείας Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού People for Business ήταν καλεσμένη το Σάββατο 25 Ιουλίου στην εκπομπή του Σπύρου Μάλλη «Σαββατοκύριακο με Δράση» στην τηλεόραση του Σκάι, όπου μίλησε για τα νέα δεδομένα στην οικονομία μετά τα capital controls και πώς αυτά έχουν επηρεάσει τις επιχειρήσεις

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρείας Στρατηγικών Λύσεων Υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού People for Business ήταν καλεσμένη την Κυριακή 26 Ιουλίου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρώτη Ωρα», του Χρήστου Παγώνη και του Γιάννη Σκάλκου, όπου μίλησε για την κρίση που μπορεί να γίνει ευκαιρία στον επιχειρηματικό στίβο μέσα από τη δημιουργία startup επιχειρήσεων και την προσπάθεια που απαιτείται κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

«Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις πριν γίνουμε χώρα φτωχών και γερόντων».  Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, στον capital.gr, 24/07/2015, σχετικά με τα νέα μέτρα.

“Για να ευημερήσει η οικονομία μας, πρέπει να γίνει ανταγωνιστική”. Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO, People for Business, στο emea.gr, 14/07/2015

“Σε τεντωμένο σκοινί η ελληνική οικονομία”. Αρθρο της Μ.Ακριβού, στο Fortune Greece, 02/07/2015. Σχόλια από την Ρεβέκκα Πιτσίκα.

“Μικρομεσαίες vs startups: Οι δύο πυλώνες μίας ενιαίας στρατηγικής.” Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα στο Capital, 18/06/2015.

Απόσπασμα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star με καλεσμένη τη Ρεβέκκα Πιτσίκα. Θέμα συζήτησης η ανεργία στους 45+, LiveU , 08/05/2015.

“Υπάρχει τελικά σχέδιο δημιουργίας θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα;” Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO, People for Business, στον Capital.gr, 25/05/2015.

«Ποιος θα ασχοληθεί με την ανεργία της γενιάς άνω των 45 ετών;» Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO, People for Business, στο Capital.gr, 12/05/2015.

“Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα με την αγορά εργασίας”. Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO της People for Business, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, 29/03/2015.

“Ανάγκη η εθνική στρατηγική κατά της ανεργίας”. Αρθρο της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO της People for Business, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 21/03/2015.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοινώνει την προσφορά υποστήριξης σε νικητές και φιναλίστ από τη Microsoft Hellas και το Kick Athens. Δελτίο Τύπου, 02/2015. infocom, marketing week, startuper, xrimatistirio, epiheiro.

Ερευνα PfB: Το 89% των επιχειρήσεων συνδέουν την αύξηση του κατώτατου μισθού με την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων, Ιανουάριος 2015. Καθημερινή, Real, emea, reporter, enikos, euro2day, imerisia, euro2day, epiheiro, prismanews, e-dimosio,ependysinews, elefhteria, iefimerida, in2life, newsonly

Τις απόψεις της τρόικας για το ύψος του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα σχολιάζει στο Capital T.V η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, της εταιρίας επιλογής στελεχών “People for Business”. Μεταφέρει και την άποψη των επιχειρήσεων για τη νέα τάση στις εργασιακές σχέσεις όπου τείνουν να μετατρέπονται από μισθωτή εργασία σε περιοδική συνεργασία. 09/01/2015.

“Πως να κάνετε την ιδέα σας επιχείρηση σε 6 εβδομάδες” Συνέντευξη της Ρεβέκκας Πιτσίκα, στο Fortune Greece, Ιανουάριος 2015. Αναδημοσιεύσεις σε blogs: news247, blog.gr, e-diseis.gr, cyprusnews.eu, myblogs.gr, inews.gr.

Νέα έρευνα της People for Business με θέμα «Η στρατηγική και οι νέες ανάγκες των επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό για την επόμενη τριετία», Δεκέμβριος 2014. Δελτίο Τύπου. Δημοσίευση σε reporter.gr, euro2day.gr, epiheiro.gr,euronews.com, e-dimosio.gr, emea.gr, xrimatistirio.gr, fmvoice.eu, ysterografanews.gr, mywaypress.gr,newsroom, ered.gr,agroticanews.gr, epihireite, palo.gr, jobfind.gr

«Αντικαταστάσεις προσωπικού από το 80% των επιχειρήσεων λόγω έλλειψης δεξιοτήτων». Δημοσίευση της νέας έρευνας της People for Business, με θέμα «Η στρατηγική και οι νέες ανάγκες των επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό για την επόμενη τριετία»  στο ένθετο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τις επιχειρήσεις και την οικονομία (Σάββατο, 20/12/2014).

«Προσλήψεις και Εταιρική Στρατηγική» Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, στον Capital TV(17/12/2014).

“Ανάγκη για δημιουργία νέου επαγγελματικού προφίλ” Αρθρο της Ε.Κατσίνα, Head, HR Solutions, Business Enterprise (Μηνιαίο Περιοδικό Εργασία, Τεύχος Οκτωβρίου 2014).

“Επενδύσεις στην Ελλάδα και Αναπτυξιακή Προοπτική”. Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, μεταξύ των ομιλητών στο συνέδριο που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. (Πρόγραμμα Συνεδρίου).

Επιχειρηματικότητα: Συνταγή επιτυχίας η μετατροπή της ιδέας σε πράξη, άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, στο EURO2DAY, 30/10/2014

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών (Ο.Γ.Ε.Ε.) οργανώνει συνέδριο  με θέμα «Το γυναικείο επιχειρείν: Από την ιδέα στην πράξη». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου, στο Innovathens και θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO, People for Business και ο Πάνος Μπαλτάς, Head, Strategic Alliances.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick. Μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου στο Το Χρήμα, Fortune Greece, epixeiro.gr, Capital,Καθημερινή, xrimatistirio.gr, sbctv, ergasiablogspot, sofokleousin,greekfinanceforum, the paper, reporter, euro2day, emea.gr, fmvoice, mywaypress, Naftemporiki.

Πώς πρέπει να γίνει η αξιολόγηση στο δημόσιο:  Καταγραφή των ρόλων, των στόχων και των δεξιοτήτων ανά ρόλο αλλά και εκπαίδευσης των αξιολογητών, αλλά και των αξιολογούμενων είναι το μοντέλο που πρέπει να εφαρμοστεί στο δημόσιο σύμφωνα με την κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρείας επιλογής στελεχών People for Business. Συνέντευξη στον Στέλιο Κράλογλου, capitaltv.

Δημόσιο: Αλήθειες και ψέματα για την αξιολόγηση των υπαλλήλων. Tι προβλέπει το ισχύον νομικό πλαίσιο και γιατί αντιδρούν έντονα οι εργαζόμενοι. Μόλις πέντε θα είναι τα κριτήρια. Το θέμα των αξιολογητών και το δικαίωμα… ένστασης. Πώς εφαρμόζεται το μέτρο στον ιδιωτικό τομέα. Από την Ρούλα Σαλούρου, στο Euro2day (25/07/2014)

Τα startups το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασιας; Από πού θα έρθουν οι νέες θέσεις εργασίας απο τις μικρομεσαίες επιχειρησεις ή τις startups. Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δινει η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, People For Business, Ρεβέκκα Πιτσίκα στον Στέλιο Κράλογλου, capital.gr

Η Career Management Expert και CEO της «People for Business», Ρεβέκκα Πιτσίκα, στο eirinika.gr: “Όσοι αντιληφθούν έγκαιρα την κρίση ως ευκαιρία, μπορούν να βγουν κερδισμένοι”

Οι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και του Ομίλου Libra στα γραφεία της PfB. Συγχαρητήρια στους νικητές – θα είμαστε εκεί να τους στηρίξουμε! ! Δελτίο Τύπου.

Τα συν και τα πλην της επέκτασης του θεσμού των «ενοικιαζόμενων» εργαζόμενων στο δημόσιο αναλύει στον Capital T.V η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business.

Startups: Συνάντηση της PfB με τις ομάδες του IQbility του Ομίλου QUEST: Τρόποι για αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού
Τρόπους και εργαλεία για τη σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στις startups παρουσίασε ο Πάνος Μπαλτάς, Head Strategic Alliances της People for Business (PfB), στη συνάντηση που είχε με τις ομάδες του IQbility, τη νέα πρωτοβουλία του Ομίλου Quest, που δημιουργήθηκε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στα αρχικά στάδια. Δελτίο Τύπου, 28/04/2014. Δημοσιεύσεις: newmoney, myblogs, bankwars, emea, mywaypress, inews, epiheiro, business, reporter.

Η People for Business (PfB) υποστηρίζει το πρόγραμμα “Fellowship for a New Economy” της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative). Συγκεκριμένα, επιλέχθηκε να συμμετέχει τόσο στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων που θα εργαστούν για ένα χρόνο σε κορυφαίες επιχειρήσεις των ΗΠΑ, όσο και στηνεπανείσοδό τους στην αγορά εργασίας με την επιστροφή τους στην χώρα μας. Το πρόγραμμα στοχεύσει στην επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων – νέων και έμπειρων στελεχών – και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, έτσι ώστε κατά την επιστροφή τους να συμβάλουν στην ανάπτυξη στρατηγικών για την εθνική οικονομία τομέων. Δελτίο Τύπου. Δημοσιεύσεις: kerdos.gr, xrhmatistirio.gr,epixeiro.gr, ergasia, business woman. Συνέντευξη της Ρεβέκκας Πιτσίκα, CEO, People for Business, στον Capital. gr

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα συμμετέχει ως “ομιλήτρια” στο πρώτο μαζικό ανοιχτό διαδικτυακό μάθημα (MOOC) που διοργανώνεται από το ALBA, με θέμα “Beyond Silicon Valley: Growing Entrepreneurship in Transitioning Economies”. Το υλικό θα είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ θα διοργανωθούν 4 meet-ups για τους συμμετέχοντες από την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.alba.edu.gr/mooc ΔελτίοΤύπου. Δημοσιεύσεις: emea.gr, matrix24.gr, kerdos.gr,findgr.net, epixeiro.gr,ergasia, business woman Δείτε τα σχετικά βιντεο “Ο ρόλος της Φιλανθρωπίας” και “Κοιτώντας προς το μέλλον

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business, θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο: «Η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη: Ο δυναμικός ρόλος των γυναικών και της νεολαίας», που διοργανώνει στην Αθήνα, το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ), την Τρίτη 1 Απριλίου. Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει το διάλογο και να προσδιορίσει τις σημερινές προκλήσεις και τις μελλοντικές ευκαιρίες για την ενδυνάμωση του ανθρώπινου κεφαλαίου, ιδιαίτερα των γυναικών και των νέων, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Η υιοθέτηση ενός σχεδίου δράσης με επίκεντρο τον άνθρωπο και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, θα μπορέσει να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα και μακροπρόθεσμα, θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και την αειφορία.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business, θα συμμετέχει ως ομιλήτρια στο πάνελ «Τέσσερις επιχειρηματίες μοιράζονται τις εμπειρίες τους», την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:30 στην αίθουσα MC3 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλο και πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής, από την Παρασκευή 28 Μαρτίου έως και Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Αντιπροσωπεία του Foster School of Business, από το University of Washington, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τα γραφεία της People for Business, στο πλαίσιο της επίσκεψη τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι 20 φοιτητές, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Edward M. Rice, ενημερώθηκαν από τη κα.Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της PfB , για τα νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας, και την διασύνδεση της με το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, ομιλήτρια με θέμα «The High Impact of the Talent Centric Recruitment», στο Συνέδριο “The Oceans of Tomorrow – MERMAID, Tropos, H2Ocean Projects Joint Meeting” που διοργανώνεται στην Αθήνa από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Δρ.Φοιβη Κουντούρη , 18-21 Μαρτίου 2014.

Δελτίο Τύπου: Workshop της PfB στις ομάδες της Πρωτοβουλίας του ΣΕΒ “Μαζί στην Εκκίνηση”, πατήστε εδώ

Δελτίο Τύπου για την εσωτερική αναδιάρθρωση της οργανωτικής της δομής προχώρησε η People for Business, πατήστε εδώ

Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 11/11/2013, με θέμα “Ευέλικτες δομές οργάνωσης για τη βελτίωση της απόδοσης”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στο ESQUIRE του Οκτωβρίου με θέμα “Μάθε, Παιδί μου, ΠΡΑΓΜΑΤΑ”, πατήστε εδώ

BONDING START : Μια νέα υπηρεσία της People for Business! epiheiro.gr, emea.gr, axiaplus

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO, People for Business, σε συνέντευξή της στον Capital.gr μιλάει για την αγορά εργασίας, τις τάσεις και τις προοπτικές, 04/10/2013.

Δελτίο Τύπου για την συνεργασία PfB και Συλλόγου Αποφοίτων LSE, 01/10/2013, Newsplus, epiheiro.gr, emea.gr, axiaplus

Αρθρο του Πάνου Μπαλτά, People for Business, “Μεταρρύθμιση στο Δημόσιο: Απλά τα πράγματα…”, capital.gr, 27/09/2013.

“ΕΙΜΑΔ: The Big HR Debate – το HR από άλλη οπτική γωνία.”  – Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΙΣ, 16/10/2013. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Big HR Debate ενθαρρύνει και προάγει τον διάλογο στην κοινότητα του HR. To «HR από άλλη οπτική γωνία» αναλύει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:  Ethics a& HR, Branding in HR, Survivor’s Syndrom – Αυτοί που φεύγουν και αυτοί που μένουν! H Ρεβέκκα Πιτσίκα , CEO της People for Business, έχει την τιμή και την χαρά να συμμετέχει στο 2ο πάνελ, με θέμα “Branding in HR”.

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το“Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2013”

“Δημόσιοι Υπάλληλοι και Απολύσεις: Η επόμενη ημέρα” Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, στο emea.gr, 17/09/2013

“45+: Η γενιά που μπαίνει στο περιθώριο”. Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, στο Capital.gr, 03/09/2013 και σχετικά σχόλιά της στο άρθρο της Ρ.Σαλούρου, στον ” ΕΠΕΝΔΥΤΗ”, 18/08/2013.

“Η καινοτομία είναι το ζητούμενο στην αγορά εργασίας”. Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, στον“ΕΠΕΝΔΥΤΗ”, 18/08/2013.

Δηλώσεις της Ρ.Πιτσίκα, στο άρθρο της Ρ.Σαλούρου στον Capital.gr με θέμα “Μια γενιά στο περιθώριο”, 21/08/2013

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business ήταν ομιλήτρια στο 6th International Black Sea Symposium 2013. Για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου, πατήστε εδώ. Δημοσίευση στο ΚΕΡΔΟΣ, emea.gr, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, mywaypress.gr, fmvoice

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, CAPITAL.GR

Δελτίο Τύπου για την συμμετοχή της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, ως ομιλήτρια στο 6th International Black Sea Symposium 2013.Κέρδος, Mywaypress, emea.gr, cebil.gr

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business σε συνέντευξη στο Business Woman, πατήστε εδώ.

“Η χώρα έχει ανάγκη από αξιόλογους και έμπειρους επαγγελματίες για να γίνει ανταγωνιστική”. Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα στο 4hr.gr, 10/06/2013.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα σχολιάζει την κοινοτική οδηγία για γυναίκες-διευθυντικά σήμερα στελέχη επιχειρήσεων και απαντά σε άλλα ζητήματα που καίνε τη χώρα μας, όπως η ανάπτυξη, η ανεργία, η υποαπασχόληση των γυναικών. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 02/06/2013

“Γυναίκα και σύγχρονη αγορά εργασίας: Στρατηγικές για το σήμερα”: Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, ομιλήτρια στην ημερίδα που διοργανώνει η ΜΚΟ Καινοτομία & Δράση, σε συνεργασία με την People for Business και την ευγενική υποστήριξη του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, την Πέμπτη, 30 Μαϊου 2013. Δημοσίευση σε Κέρδος, emea.gr, Δελτίο Τύπου

“Moving Forward”: Η Ρεβέκκα Πιτσίκα μιλάει για την επιχειρηματικότητα, στην ημερίδα Moving Forward που διοργανώνει για πρώτη φορά στην χώρα μας η AIESEC Ελλάδος, την Παρασκευή 31 Μαϊου 2013. Μέσα από την αφήγηση της προσωπικής της ιστορίας και της βράβευσής της το 2012 από τον Sir Stelios, επιδιώκει να δώσει στους νέους μια νέα οπτική πάνω στο πως μπορούν να εξελιχθούν στον τομέα της επιχειρηματικότητας  και να αδράξουν την ευκαιρία.

“Κύκλοι Ζωής: Η επιχειρηματικότητα στην ζωή των γυναικών”. Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, μια από τις 4 ομιλήτριες, στην πολύ διαφορετική εκδήλωση που διοργάνωσε το AHEAD του ALBA σε συνεργασία με το Δίκτυο Women On Top, την Τετάρτη, 22 Μαϊου, 2013.

Η People for Business συγχαίρει και στηρίζει τους 4 νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, πατήστε εδώ.

Η Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB, ομιλήτρια στο πάνελ ” Η Γυναίκα στον Επιχειρηματικό Στοίβο” , Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2013.

Η Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB, ομιλήτρια στην εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιστούτου Μανατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ “Πως προσδιορίζω τους στόχους μιας νέας καριέρας”, 08 και 09 Απριλίου 2013.

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 30/03/2013, με θέμα “Ασφαλιστικός χάρτης εργαζομένων και προγραμματισμός ανθρώπινων πόρων στις σύγχρονες επιχειρήσεις”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 15/03/2013, με θέμα “Ο ανταγωνισμός καλά κρατεί: Ποιός εργαζόμενος θα επιβιώσει σ’αυτή την κατάσταση;”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ,23/02/2013, με θέμα “Mentoring για νέους, αλλά και για έμπειρους επιχειρηματίες και στελέχη”, πατήστε εδώ

Νέα έρευνα της People for Business “Κρίση και Οικογενειακές Ισορροπίες” http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1879699&nt=103, http://m.capital.gr/News.aspx?id=1735968,
http://www.newmoney.gr/article/3753/stis-gynaikes-peftoyn-pleon-ta-oikogeneiaka-vari
http://www.inews.gr/263/erevna-mas-zoun-oi-gynaikes-oi-antres-anergoi-sto-spiti.htm, http://www.innovationpde.gr/,
http://fmvoice.eu/index.php/2012-09-12-05-26-13/news/2012-09-12-05-27-21/item/55030-%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-pfb-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%82,
http://www.emea.gr/archives/%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%B9/, http://www.bankwars.gr/2013/02/%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%A5%CE%9D%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%A3-%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%9F%CE%99-%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%9F%CE%99-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%A1%CE%95%CE%A3/

Έρευνα της PfB στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 04/02/2013, με θέμα “Αλλαγή σκηνικού στην εργασία λόγω περιθωριοποίησης των στελεχών 45+”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ,02/02/2013, με θέμα “Καθοριστικός ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης για την ανάπτυξη”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 04/01/2013, με θέμα “Το syllabus της αγοράς στην κρίση”, πατήστε εδώ

Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα CEO της PfB, στο περιοδικό DELUXE, Δεκέμβριος 2012, πατήστε εδώ

“11 Θετικά παραδείγματα του 2012”:Η Ρεβέκκα Πιτσίκα CEO της PfB, στο περιοδικό “Κ” της Καθημερινής, 29-30/12/2012,πατήστε εδώ

Έρευνα της People for Business στο BUSINESS WOMAN, με θέμα “Από στέλεχος επιχειρηματίας”, πατήστε εδώ

Συνέδριο της People for Business σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με θέμα “People in Crisis”, στις 10/12/2012. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Δελτίο Τύπου εδώ. Παρουσιάσεις των Ομιλητών, με σειρά θεματολογίας:

Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ
Γιάννης Βρούτσης, Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και  Πρόνοιας
Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO, People for Business
David Lippeatt, Οικονομικός Ακόλουθος Αμερικανικής Πρεσβείας
Άρης Αραβανής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Hellas (Inchcape Group)                             
Γιώργος Τατάς, Managing Director, Saint Gobain Hellas
Κωσταντίνος Τσαλίκης, Αναπληρωτής Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Citibank Ελλάδος
Γεώργιος Γκόλιας, Country Human Resources Head, Novartis Hellas
Αλέξης Κομσέλης, Director ALBA Hub for Enterprise and Development, ALBA Graduate Business School at The American College of Greece
Νέλλη Κάτσου, Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, Pharmathen
Αλεξάνδρα Χαζάπη–Πίττα, Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος ΕΒΕΑ, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Άλεξ. Πίττας ΑΕΒΕ
Βασίλης Νικολόπουλος, CEO, Intelen
Αναστασία Σωτηριάδου, Γενική Διευθύντρια Γενικής Γραμματείας Ισότητας, Υπ. Εσωτερικών
Πάνος Μπαλτάς, Operation Manager, People for Business
Αγις Πιστιόλας, Marketing & Exports Director, Agrino
Γιώργος Καλύβας, HR Director Greece, Romania, Croatia & Serbia, First Data
Αλέξανδρος Τζαδήμας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Eurobank EFG
Ιωάννης Ληξουριώτης, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Σωτήρης Καπέλλος, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ)
Βασίλης Κωνσταντινίδης, Δικηγόρος-Νομικός Σύμβουλος,  Mythos Brewery
Παναγιώτης Καζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, Baas
Πλέσσα Ελένη, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια

Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα στο fmvoice, 11/12/2012.

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 24 /11/2012, με θέμα “Μετάβαση καριέρας: ένα κρίσιμο ζήτημα για κάθε σύγχρονο εργαζόμενο”, πατήστε εδώ

“Το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου» είναι ένα πολύ λαμπερό αστέρι στο βιογραφικό της εταιρίας.” : Στην People for Business το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2012,http://www.skai.gr/news/finance/article/217894/stin-people-for-business-to-vraveio-stelios-hatziioannou-epiheirimatiko-xekinima-hronias-2012/ , http://www.emea.gr/archives/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AD%CE%BA%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-people-for-business-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF/, http://www.xrimatistirio.gr/index.asp?id=15473&ekdosi=4673, http://www.mywaypress.gr/award-stelioschatziioannou-2012/, http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=485190, http://www.stelios.com/news-archive/rebecca-pitsika-claims-e50-000-prize-in-stelios-entrepreneur-award-2012.html, http://www.bankwars.gr/2012/11/29/%CE%9C%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84/

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στο Deal 09/11/2012, με θέμα “Από στέλεχος γίνε επιχειρηματίας”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 03/11/2012, με θέμα “Επιτακτική η ανάγκη αξιολόγησης των εργαζομένων στο Δημόσιο”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 06/10/2012, με θέμα “Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ή περικοπές μισθών;”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 29/09/2012, με θέμα “Η απουσία επαγγελματικού προσανατολισμού και οι επιπτώσεις στην αγορά εργασίας”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 29/09/2012, με θέμα “Η απουσία επαγγελματικού προσανατολισμού και οι επιπτώσεις στην αγορά εργασίας”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 22/09/2012, με θέμα “Πως η κρίση στην αγορά εργασίας αλλάζει τις οικογενειακές ισορροπίες”, πατήστε εδώ

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Ιούλιος 2012, με θέμα “Η κρίση αναδεικνύει νέους ρόλους”,πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 15/09/2012, με θέμα “Πως να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας”,πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 08/09/2012, με θέμα “Ισορροπία επαγγελματικής – προσωπικής ζωής: Πόσο εφικτά είναι τα όρια, σε ένα περιβάλλον υψηλής ανεργίας;”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 01/09/2012, με θέμα “Διαρθρωτικές αλλαγές και νέες επενδύσεις VS ανεργία”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 04/082012, με θέμα “Με δυσκολία η επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας”, πατήστε εδώ

Άρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 28/07/2012, με θέμα “Social media, το Linkedin και η αγορά εργασίας”, πατήστε εδώ

Κριτική βιβλίου από τη Ρ.Πιτσίκα, δημοσίευση σε HR Professional, Ιούλιος 2012.

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO, PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 14/07/2012, με θέμα “Διαφύλαξη των εργαζομένων μέσα από δράσεις ΕΚΕ”, πατήστε εδώ

Αρθρο του Π.Μπαλτά, Operations Manager της People for Business, με θέμα “Μειώσεις Μισθών: Αντίδοτο στην κρίση ή δηλητήριο;” στον CAPITAL.GR, http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1550457

Νέα Ερευνα της People for Business με θέμα “Από Στέλεχος, Επιχειρηματίας”: ΚΕΡΔΟΣ, 04/07/2012,http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1761838&nt=103, NEWSIT, 04/07/2012, http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=149593&catid=3, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 05/07/2012, συνέντευξη στο SKYTV, 05/07/2012,http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=230286, (1:16:30)

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO, PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 23/06/2012, με θέμα “Οι επιπτώσεις των εκλογών στην αγορά εργασίας”,πατήστε εδώ

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO, PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 16/06/2012, με θέμα “Από το εγώ στο εμείς: Σύγχρονα Μοντέλα Διοίκησης σε μια αγορά βαθύτατης κρίσης”, πατήστε εδώ

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO, PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 09/06/2012, με θέμα “Από στέλεχος…επιχειρηματίας: αναγκάζομαι, θέλω, μπορώ;”, πατήστε εδώ

Αρθρο της Ρ.Πιτσίκα, CEO, PfB στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 02/06/2012, με θέμα “Πόσο πραγματικά έχουν μειωθεί οι αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα;” πατήστε εδώ.

Δίωρο σεμινάριο, με θέμα «Χτίστε το επαγγελματικό σας προφίλ μέσω Linkedin», προσέφεραν στους σπουδαστές του τμήματος Social Media Diploma του City Unity College η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα CEO της PfB και ο κ. Χριστόφορος Ταταλιάς Business Development Manager της εταιρίας, πατήστε εδώ.

Transition Counseling Service, Δημοσίευση σε περιοδικό manager, ΕΕΔΕ, Μάρτιος -Απρίλιος 2012, πατήστε εδώ.

Δελτίο Τύπου για την ένταξη του Β.Σαφελά, στο δυναμικό της PfB. πατήστε εδώ.

Αρθρο της Ε.Κατσίνα, Senior Consultant της PfB, στην Ισοτιμία (02/05/2012), με θέμα την ανεργία στα υψηλόβαθμα στελέχη, πατήστε εδώ.

Σεμινάριο Διαχείρισης Καριέρας, από την PfB, σε συνεργασία με το City Unity College, δημοσίευση σε ΕΜΕΑ, πατήστε εδώ, inews, πατήστε εδώ, euro2day, πατήστε εδώ.

Διαχείριση Καριέρας για Στελέχη Εκτός Αγοράς Εργασίας, δημοσίευση σε Business Woman, πατήστε εδώ

Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα, στην εκπομπή του SBC “Καριέρα Που;” , πατήστε εδώ (α μέρος) και εδώ (β μέρος).

Πορτραίτο της Ρ.Πιτσίκα, CEO της People for Business, στο ΜyWayPress

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ τηλεόραση, συζητά με τον Δημήτρη Οικονόμου για τις εξελίξεις στην αγορά των στελεχών, πατήστε εδώ (Πρώτη Γραμμή,23/02/2012, Β μέρος, στον χρόνο 1.06.53)

Συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα στο EMEA, πατήστε εδώ.

Δείτε τη νέα μας έρευνα με θέμα “Αναζήτηση εργασίας, εν μέσω ύφεσης- Τι λάθος κάνουν τα στελέχη και παραμένουν εκτός αγοράς”. Δημοσίευση σε Ιsotimia.gr, πατήστε εδώ, Δημοσίευση σε Κέρδος, πατήστε εδώ, Δημοσίευση σε Ισοτιμία, πατήστε εδώ, Δημοσίευση σε Ελεύθερο Τύπo, πατήστε εδώ, Δημοσίευση σε Kαθημερινή, πατήστε εδώ, Δημοσίευση σε Business Woman, πατήστε εδώ

Δείτε το βίντεο με πρακτικές συμβουλές για το πως να αναζητήσετε εργασία, εν μέσω κρίσης, 24h TV, πατήστε εδώ

Διαβάστε το άρθρο του Χρ.Ταταλιά, Business Development Associate, PfB, σχετικά με πιθανούς τρόπους εξόδου από την ύφεση. axiaplus.gr, Φεβρουάριος 2012, πατήστε εδώ

Διαβάστε το άρθρο του Π.Μπαλτά, Operations Manager, PfB, σχετικά με τις υπηρεσίες Ouplacement. Δημοσίευση στο HR Professional, Φεβρουάριος 2012, πατήστε εδώ

Διαβάστε την έρευνα της PfB, σχετικά με την ανεργία στα υψηλόβαθμα στελέχη, όπως δημοσιεύτηκε στο Marketing Management, τεύχος Ιανουαρίου 2012 , πατήστε εδώ

Διαβάστε το άρθρο της Κ.Αλικαρίδου, συμβούλου της PfB, στον Ελεύθερο Τύπο, (27/12/2012), για τις ευκαιρίες απασχόλησης για την γενιά των 20+, πατήστε εδώ

Δείτε την συνέντευξή της Ρ.Πιτσίκα στο hr24, πατήστε εδώ

Διαβάστε για την νέα μας έρευνα σχετικά με την ανεργία για τα υψηλόβαθμα στελέχη. Δημοσίευση στο AXIAPLUS, πατήστε εδώ, στον CAPITAL, πατήστε εδώ, στο NEWSIT, πατήστε εδώ, στο marketing week, πατήστε εδώ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, πατήτε εδώ

Διαβάστε το άρθρο μας για τις παγίδες του outplacement, ΚΕΡΔΟΣ 06/12/2011, πατήστε εδώ

Αρθρο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στον Ελεύθερο Τύπο, Νοέμβριος 2011, πατήστε εδώ

People for Business: Η εταιρεία επιλογής στελεχών που ξεχώρισε και αναδείχθηκε ως μια από τις τρεις φιναλίστ για το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, στα πλαίσια των Βραβείων Επιχειρηματικότητας Κούρος 2011 της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Δημοσίευση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πατείστε εδώ, δημοσίευση στο ΚΕΡΔΟΣ, πατήστε εδώ, δημοσίευση στο HR Newsletter, πατήστε εδώ

TCS, η λύση στο επίκαιρο θέμα της αποτελεσματικής διαχείρισης καριέρας, Δελτίο Τύπου 09/11/2011, πατήστε εδώ, δημοσίευση στο ΚΕΡΔΟΣ, πατήστε εδώ, δημοσίευση στον CAPITAL, πατήστε εδώ, δημοσίευση στο EMEA.gr, πατήστε εδώ, δημοσίευση στο in.gr, πατήστε εδώ

Διαβάστε το άρθρο της Peοple for Business, όπως δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Τύπο, 01/11/2011, με θέμα “Οι Ελληνες θέλουν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό…μπορούν?”, πατήστε εδώ.

Διαβάστε το άρθρο της People for Business, με θέμα «Η επικράτηση των πολυεθνικών», όπως δημοσιεύεται στον Capital.gr, στις 24/08/2011, http://www.capital.gr/articles.asp?showlist=0&catid=4&expand=1

Δελτίο Τύπου για συνεργασία PfB – ΟΠΑ, πατήστε εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε για την έρευνα της People for Business σχετικά με την πρόθεση αναζήτησης εργασίας εκτός των ελληνικών συνόρων, όπως δημοσιεύτηκε στον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 21,22/05/2011 (πατήστε εδώ) και στο ΧΡΗΜΑΤιΣΤΗΡΙΟ, 06/06/2011 (πατήστε εδώ).

Μπορείτε να διαβάσετε η νέα μας έρευνα σε συνεργασία με την Family Business για την επιλογή καριέρας ανάμεσα σε ελληνική ή πολυεθνική εταιρεία, όπως δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο 2011 στην ΙΣΟΤΙΜΙΑ http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=9785, στο MARKETING WEEK http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&cID=8&arId=37488, στο AXIAPLUS http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=308996&nt=108&lang=1, στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, http://www.xrimatistirio.gr/news/preview_news.asp?category_id=81&NEWS_DATA_ID=214834, στο INEWS, http://www.inews.gr/105/krisi-perna-kai-i-fimi-ton-ellinikon-epicheiriseon.htm, στο EURO2DAY,http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/647401/Article.aspx, στο EMEA, http://www.emea.gr/article/111500/

Μπορείτε να διαβάσετε το νέο άρθρο της People for Business, όπως δημοσιεύθηκε στο AXIAPLUS στις 08/06/2011,http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=301563&nt=108&lang=1

Αρθρο της PEOPLE FOR BUSINESS για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, 21/05/2011. Πατήστε εδώ.

Νέα Ερευνα της PEOPLE FOR BUSINESS για την πρόθεση των στελεχών να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό. Δημοσίευση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 23/05/2011. Πατήστε εδώ

“Επιλέγοντας Σήμερα τα Στελέχη του Αύριο”. Διαβάστε το άρθρο της PEOPLE FOR BUSINESS, οπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό LEADINGΕΑΣΕ, τεύχος 10. πατήστε εδώ

Δημοσίευση της ερευνας για τις επιχειρησιακές συμβάσεις στο HR People Matters, πατήστε εδώ

Διαβάστε για την ερευνα της PfB στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ σχετικά με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, πατήστε εδώ

Δείτε το video σχετικά με της επιχειρησιακές συμβάσεις στον Capital.gr, http://www.capital.gr/News.asp?id=1146677

Διαβάστε για την νέα έρευνα της People for Business σχετικά με την εφαρμογή των επιχειρησιακών συμβάσεωνhttp://news.in.gr/economy/article/?aid=1231081487http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_38_02/03/2011_434338http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1939139 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231081487http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=271439&nt=108&lang=1 http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=387200http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=99943175 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=267582&cid=8 http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=98&artid=82578http://www.eurocapital.gr/permalink/26469.html

Διαβάστε την νέα έρευνα της People for Business για τους παράγοντες μετακίνησης των εργαζομένων http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=253881&nt=108&lang=1
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=86185148
http://www.nooz.gr/economy/epilegoun-tin-eueliksia-apo-anagki-oi-ellines

Διαβάστε την νέα έρευνα της People for Business για τους παράγοντες μετακίνησης των εργαζομένων,http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=56897&catid=13&la=1, http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=3&artid=91165, http://www2.reporter.gr/Ειδήσεις/Οικονομία/item/168761-People-for-Business-Α3, http://www.capital.gr/News.asp?id=1107111

“Golden Boys στην ανεργία – Αρθρο στον “ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ”, 11/12/2010.Πατήστε εδώ.

“Ο εργαζόμενος του σήμερα διαφέρει από τον εργαζόμενο του χθες.” – Αρθρο σε ΧΡΗΜΑΤIΣΤΗΡΙΟ, 09/11/2010. Πατήστε εδώ.

“Προφυλάξτε την δουλειά σας.” – Αρθρο σε ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 21/11/2010, Πατήστε εδώ.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Αρθρο σε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, 20/11/2010. Πατήστε εδώ.

Στο Ανανεωμένο Πρόγραμμα της ΕΑΣΕ για την Αγορά Εργασίας η PfB. Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου

Αξιολόγηση και με προσομοίωση εργασίας. Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ, 20/09/2010. Πατήστε εδώ.

Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας επιλογής προσωπικού «People for Business» μάς μεταφέρει το στρες που βιώνουν τα στελέχη των επιχειρήσεων όταν περνούν στην ανεργία και εξηγεί τι είναι τα προγράμματα εργασιακής επανένταξης outplacement.” Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, 03/09/2010 (πατήστε εδώ) και στην στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 09/09/2010 (πατήστε εδώ).

Δημοσίευση άρθρου της PfB για το τι ζητούν οι εταιρείες εν μέσω οικονομικής κρίσης, στον Ελεύθερο Τύπο, 10/08/2010.Πατήστε εδώ.

Μπορείτε να ακούσετε την άποψή μας για τις βάσεις στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων,  στον CAPITAL TV, http://www.capital.gr/capitaltv/Player.aspx?id=774

Δημοσίευση άρθρου της PfB για τις υπηρεσίες outplacement και career transition στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ. Πατήστε εδώ.

Δημοσίευση άρθρου της Κ.Αλικαρίδου, συμβούλου της PfB, για τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Πατήστε εδώ.

Δημοσίευση της έρευνας της PfB για την γεωγραφική κινητικότητα των στελεχών, στην REAL NEWS(πατήστε εδώ), στον ΚΕΡΔΟΣ (πατήστε εδώ), στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (πατήστε εδώ) και στο HOMINUM OPUS, http://hominumopus.wordpress.com

Δημοσίευση της έρευνας της PfB για την κινητικότητα των στελεχών, στον Capital, http://www.capital.gr/News.asp?id=1009272

Δημοσίευση έρευνας της PfB για το νέο ρόλο του HR Manager, στο περιοδικό HR Professional, Ιούνιος 2010. Πατήστε εδώ.

Δημοσίευση του Δελτίου Τύπου για την συνεργασία PfB και ALBA στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, στις 05 Ιουλίου 2010. Πατήστε εδώ.

Δελτίο Τύπου για την πραγματοποίηση εξειδικευμένης αξιολόγησης επαγγελματικών ικανοτήτων για αποφοίτους του ALBA.Πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε το άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, σχετικά με τον ρόλο του HR Manager, όπως δημοσιεύτηκε την 01/06/2010, πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε το άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στις 21/05/2010, σχετικά με την νέα μας έρευνα για τον ρόλο του HR Manager, πατήστε εδώ.

Δημοσίευση της νέας έρευνας της People for Business στον Capital.gr, http://www.capital.gr/News.asp?id=974216

Νέα Ερευνα της People for Business σχετικά με τον ρόλο του HR Manager. Πατήστε εδώ.

Δελτίο Τύπου για την εξειδικευμένη αξιολόγηση επαγγελματικών ικανοτήτων για αποφοίτους του ALBA. Πατήστε εδώ.

Δελτίο Τύπου για την ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (12 Μαΐου) από το ALBA Graduate Business School και το Stelios Philanthropic Foundation με αφορμή την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» για το 2010. Πατήστε εδώ

Αντίδοτο στην κρίση: Πατήστε εδώ και διαβάστε τη σχετική συνέντευξη της Ρ.Πιτσίκα, στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, στις 10/05/2010

Για να διαβάσετε τη συνέντευξή μας στο ΕΘΝΟΣ, στις 20/04/2010, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε το αφιέρωμα στην People for Business στην ετήσια έκδοση της εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, όπως δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε το αφιέρωμα στην People for Business στην ετήσια έκδοση της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ, όπως δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την τελευταία μας συνέντευξη, από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, στις 09/03/2010, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τις μετακινήσεις μεσαίων στελεχών, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, 01/03/2010, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε το άρθρο μας στον CAPITAL, στις 04/03/2010, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.capital.gr/Articles.asp?id=919185

Για να διαβάσετε τη συνέντευξή μας στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, στις 16/02/2010, πατήστε εδώ

Για να δείτε απόσπασμα της συνέντευξής μας στο SBC, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε το τελευταίο μας άρθρο, σχετικά με εργαζόμενους πάνω από 65 ετών, όπως δημοσιεύτηκε στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, στις 18/01/2010, πατήστε εδώ

Για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της έρευνάς μας, όπως δημοσιεύτηκαν στο ΚΕΡΔΟΣ, στις 13/01/2010, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την συνέντευξή μας για την αγορά των υψηλόβαθμων στελεχών, όπως δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Τύπο , στις 12/01/2010, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας, που αφορά τα κριτήρια μετακίνησης των στελεχών, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στις 29/12/2009, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την τελευταία μας συνέντευξη, που αφορά τα κριτήρια επιλογής ενός ΜΒΑ, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ στις 16/12/2009, πατήστε εδώ

Για να ακούσετε την συνέντευξή μας στον CITY FM, στην εκπομπή του Κωστή Τσουπαρόπουλου, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την τελευταία μας συνέντευξη, που αφορά την Κοινωνική Δικτύωση, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 16/11/2009, πατήστε εδώ

Για να διαβάσετε την τελευταία μας συνέντευξη, που αφορά τα Δομημένα Κέντρα Αξιολόγησης, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ένθετο του Ελεύθερου Τύπου στις 10/11/2009, πατήστε εδώ

 


Company OverviewVision, Mission, Values Contact Us – Press Office – Social MediaHome