6 νέα στελέχη στο δυναμικό της PfB

6 νέα στελέχη στο δυναμικό της PfB

Η  People for Business, στα πλαίσια της ανάπτυξής της ενισχύει την δομή της, εντάσσοντας στην ομάδα της έξι νέα στελέχη. Πρόκειται για τους:

  • Θάνο Τριάντη, Manager, Business Grow,
  • Άννα Τσικούρα, Senior Associate, People and Culture,
  • Κωνσταντίνα Τσούφη, Senior Associate, People and Culture,
  • Εύα Τσαγγέτα, Senior Associate, People and Culture,
  • Βαγγέλη Μαρτίνο, Associate, People and Culture,
  • Κατερίνα Παπαγιάννη, Associate, People and Culture,

Ο Θάνος Τριάντης έχει περισσότερα από 10 χρόνια συνολικής εργασιακής εμπειρίας στον χώρο των εταιρικών πωλήσεων σε πολυεθνικούς και εγχώριους οργανισμούς όπως Vodafone, Wind & NOVA  . Οι τομείς της εξειδίκευσής του είναι το  Business Development, Relationship Management  και Business Strategy. Ο Θάνος έχει πτυχίο Management  από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Γαλλικής Λογοτεχνίας  και Γλώσσας από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Η Άννα Τσικούρα έχει 10 χρόνια συνολικής εργασιακής εμπειρίας, στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας εργαστεί σε mid και senior θέσεις σε κλάδους όπως FMCG, Consulting και Engineering. Οι τομείς εξειδίκευσης της είναι το Premium Selection, Talent Development και το Project Management (PMI). Η Άννα είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχει MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές της στο Executive MBA στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Η Κωνσταντίνα Τσούφη έχει 10ετη εμπειρία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε θέματα  επιλογής, εκπαίδευσης και αξιολόγησης. Ξεκίνησε ως  Recruitment and Training Specialist και ειδικεύτηκε σε ρόλους τμημάτων Call center (Banking/Telecom/Energy), Software Development, Information Technology, Human Resources, Accounting, Shipping και Consulting. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως International Recruiter, αναλαμβάνοντας B2B Sales και Customer Care ρόλους. Η Κωνσταντίνα έχει πτυχίο Φιλοσοφίας , Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Ψυχολογία.

Η Εύα Τσαγγέτα έχει 8 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Φαρμακευτικό κλάδο. Ξεκίνησε από το τμήμα του HR Operations αποκτώντας εμπειρία σε εσωτερικές διαδικασίες και πολιτικές. Στη συνέχεια απασχολήθηκε στο τμήμα του Talent Acquisition και Talent Development εστιάζοντας στην εύρεση ταλέντων σε ρόλους τμημάτων Research & Development, Quality Assurance, Industrial, Finance, IT και στην εκπαιδευτική εξέλιξή τους μέσα στον οργανισμό.  Η Εύα είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Hertfordshire και μεταπτυχιακού Διεθνών Επιχειρήσεων & Αναδυόμενων Αγορών από το University of Edinburgh Business School.

Η Κατερίνα Παπαγιάννη έχει εργαστεί ως Recruitment Consultant σε συμβουλευτικές εταιρίες ανθρώπινου δυναμικού (Randstad, ICAP). Διαθέτει εμπειρία στην Εύρεση, Αξιολόγηση και Επιλογή προσωπικού σε μεγάλα έργα για λογαριασμό ελληνικών και πολυεθνικών οργανισμών. Ακόμα, έχει αναλάβει τη διαχείριση πελατολογίου και την ανάπτυξη πωλήσεων ως προς την παροχή υπηρεσιών. Δραστηριοποιείται στους κλάδους της Ενέργειας, Τηλεπικοινωνιών & Τεχνολογίας, Ασφαλιστικών υπηρεσιών, Χρηματοοικονομικών & Τραπεζικών καθώς και στον κλάδο της Υγείας. Ειδικεύεται στη στελέχωση θέσεων εμπορίας (sales, marketing, customer service). Η Κατερίνα είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με κατεύθυνση στη Συμβουλευτική.

Ο Βαγγέλης Μαρτίνος έχει σημαντική εμπειρία ως Recruitment Consultant με εξειδίκευση στην Εύρεση, Αξιολόγηση και Διαχείριση προσωπικού, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Η εξειδίκευσή του εστιάζεται στους κλάδους των Πωλήσεων, Τηλεπικοινωνιών & Τεχνολογίας, Logistics, Customer Support & Customer Services, ενώ παράλληλα γνωρίζει καλά θέματα εργατικής νομοθεσίας. Ο Βαγγέλης έχει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

BACK TO LIST