2 νέα στελέχη στο δυναμικό της PfB

2 νέα στελέχη στο δυναμικό της PfB

Η  People for Business, στα πλαίσια της ανάπτυξής της ενισχύει την δομή της, εντάσσοντας στην ομάδα της δύο νέα στελέχη. Πρόκειται για την Βάλη Λαγοδήμου και τον Μάριο Λυριστή, που αναλαμβάνουν αντίστοιχα τη θέση Senior Associate | People and Culture και τη θέση Associate | People & Culture.

Η Βάλη Λαγοδήμου διαθέτει εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, έχοντας  διατελέσει στο παρελθόν HR Administrator  σε μεγάλες εταιρείες στον κλάδο των κατασκευών, της ιατρικής και της εκπαίδευσης, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο των συμβουλευτικών εταιρειών. Οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται είναι το Premium Selection, Career Transition Counselling & Leadership Development. Είναι απόφοιτος του Anglia Ruskin University of Cambridge και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Human Resources Management από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Μάριος Λυριστής αντίστοιχα έχει εμπειρία στο Premium Selection και στο Career Transition Counselling. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συμμετείχε σε εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών, όπως Google Data Analytics, Tech Recruitment DevSkiller, Google Digital Marketing, κ.α. Διαθέτει πτυχίο Business Administration Management και μεταπτυχιακό στο Human Resources Management από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

BACK TO LIST