Η People for Business, Υποστηρικτής στο 2ο Διεθνές Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Η People for Business, Υποστηρικτής στο 2ο Διεθνές Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Το Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας “Κωνσταντίνος Μίχαλος” του ΕΒΕΑ την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, αποτελώντας για μια ακόομη φορά, σημαντική πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων, που έδωσε βήμα και φωνή στις γυναίκες και έδαφος για την προαγωγή και άνοδο της θέσης τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

“Είμαστε οι επιλογές μας – εξελισσόμαστε χάρη στα δυνατά μας σημεία και βρίσκουμε εμπόδια λόγω των αδυναμιών μας. Ο καλύτερος τρόπος να ενδυναμώσουμε τα νέα κορίτσια στην αγορά εργασίας είναι με το προσωπικό μας παράδειγμα και τίποτα άλλο.”, δήλωσε η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO-PfB Group, στην ομιλία της στο panel με θέμα “Γυναίκες και το Μέλλον της Αγοράς Εργασίας”.

Στην συζήτηση συμμετείχαν η Γιάννα Χορμόβα, ο Γιάννης Mαστρογεωργιου και η Φαίη Μακαντάση.

BACK TO LIST