Ίδρυση της We R Holding

Ίδρυση της We R Holding

Σε μια αλλαγή ορόσημο για τον Οργανισμό, προέβη η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder και CEO της People for Business, με την ίδρυση της We R Holding, της εταιρείας που θα φιλοξενεί πλέον κάτω από την ομπρέλα της την People for Business, την N2Growth Greece και την Extra Mile.

Η We R Holding, είναι η νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία, με όραμα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, στο σύνολο των επιχειρηματικών κλάδων. Με επίκεντρο τις ανάγκες της επιχείρησης και των εργαζομένων, με σύγχρονες μεθόδους, εξειδικευμένη εμπειρία και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία προσφέρει την «one-stop-shop» λύση, που θα καλύπτει τις ανάγκες των πελατών, με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

«Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια 360⁰ λύση συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και διαχείρισης ταλέντων στην αγορά εργασίας, συμβάλλοντας ολιστικά στην επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρησης, που θέλει να διασφαλίζει βιώσιμα περιβάλλοντα εργασίας. Με βάση τις αρχές της καινοτομίας, της αριστείας και της διαφάνειας, η We R έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το στρατηγικό της σχέδιο για την αειφόρο ανάπτυξη και την επίτευξη μακροπρόθεσμης επιτυχίας.» δήλωσε χαρακτηριστικά η CEO της We R, Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Μαρούσι Αττικής και έχει ξεκινήσει ήδη την λειτουργία της από την 1/1/24, με στελέχη που διαθέτουν εκτενή εμπειρία στον τομέα εξειδίκευσής τους.

Την ομάδα στελεχώνουν:

η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder και CEO

ο Δημήτρης Κάφαλης, Strategy Advisor

η Αθηνά Περατινού, Manager, CEO Office

η Μαριέττα Λαρόζα, Financial Controller

η Φιλιώ Φούρλα, Marketing & Communications Specialist

BACK TO LIST